Arbete på väg steg 1 - Grundutbildning Entreprenör

Ger intyg för APV steg 1.1, 1.2 och 1.3 samt APV nivå 1&2. En komplett utbildning för entreprenörer.
Köp

1995 kr

Vårkampanj!
Ordinarie pris: 2195 kr
Kan inte kombineras med andra rabatter.
Priser visas exkl. moms.
Trailer

Vad innebär utbildningen?

Vi vill ge en tydlig bild av våra utbildningar innan kunden beställer. Ibland kan det också vara lite svårt att veta vilken utbildning som faktiskt krävs. I den här filmen förklarar vi hur utbildningen är upplagd, vem den riktar sig till och hur den skiljer sig från andra utbildningar vi erbjuder.

Om utbildningen

Den här utbildningen riktar sig till dig inom entreprenadbranschen eller liknande branscher och utgör en komplett paketlösning som motsvarar kompetens enligt såväl Arbete på väg steg 1.1, 1.2 och 1.3, samt kompetens enligt Arbete på väg nivå 1 och 2.

Det innebär att du utöver allmän grundutbildning får den kunskap som krävs vid vägarbeten som berörs av passerande fordonstrafik. Likaså får du den kunskap som krävs om du ska framföra någon form av väghållningsfordon, det vill säga alla fordon som används vid vägarbeten. Det gäller alltså även motorredskap och traktorer, personbilar vid exempelvis projektering och trafikdirigering, samt lastbilar som används för transporter (lastning eller lossning).

För specifika roller och uppgifter kan det krävas att du även bygger på med ytterligare kompetens inom APV steg 2 och 3.

Utbildningen följer trafikverkets föreskrifter TDOK 2018:0371 och TRVK 2012:86.

Läs mer om utbildningen >