Om oss

Två syskon ett företag

Entreprenadakademin är en utbildningsportal för webbutbildningar riktade till entreprenadbranschen. Med våra utbildningar vill vi göra kunskapen mer tillgänglig och därmed ge företag ett smidigt och effektivt sätt att utveckla sin personal och se till att de har den kompetens, och de intyg, som krävs.
Företaget är grundat och drivs av syskonen Jenny och David Eberlén. Tillsammans med sina medarbetare och med hjälp av sin samlade kompetens och erfarenhet strävar de efter att erbjuda utbildningar av högsta kvalitet och bygga upp långsiktiga relationer med nöjda kunder.
​ Jenny har som utbildad civilingenjör arbetat 14 år inom anläggningsbranschen, där förändringsarbete och kompetensutveckling varit en stor del. Hon insåg tidigt att verktygen för kompetensutveckling i branschen behövde förnyas. Entreprenadakademin är resultatet av detta arbetet.
​ David är utbildad gymnasielärare i psykologi och samhällskunskap. Han har även arbetat med radiodokumentärer och bland annat drivit projektet minskildring.se. Davids kunskaper och erfarenheter ligger till grund för pedagogiken och upplägget i Entreprenadakademins utbildningar.
​ Hör gärna av dig om du har några frågor eller tankar som du vill diskutera med oss. Vi är aldrig mer än ett mail eller telefonsamtal bort!

Vi vill vara nära till hands

Vi strävar efter att tydliggöra kunskap och kompetens. Följ oss i våra kanaler eller ring och prata med oss.
FÖRETAGET

Kontaktuppgifter

Entreprenadakademin AB
Org.nr: 559078-7320
Boråsenliden 19
441 91 Alingsås
073-077 99 15
jenny@entreprenadakademin.se