ENTREPRENADAKADEMIN AB

Adress: Boråsenliden 19,
441 91 Alingsås. 
Org: 559078-7320

  Om företaget

  Entreprenadakademin är en utbildningsportal för webbutbildningar riktade till entreprenadbranschen, till alla som redan arbetar, eller ska arbeta, på väg. Med våra kurser vill vi göra kunskapen mer tillgänglig och därmed ge företag ett smidigt och effektivt sätt att utveckla sin personal och se till att de har den kompetens, och de intyg, som krävs.

   

  Företaget är grundat och drivs av syskonen Jenny och David Eberlén. Tillsammans med sina medarbetare och med hjälp av sin samlade kompetens och erfarenhet strävar de efter att erbjuda utbildningar av högsta kvalitet och bygga upp långsiktiga relationer med nöjda kunder.

  Jenny har som utbildad civilingenjör arbetat 14 år inom anläggningsbranschen, där förändringsarbete och kompetensutveckling varit en stor del. Hon insåg tidigt att verktygen för kompetensutveckling i branschen behövde förnyas. Entreprenadakademin är resultatet av detta arbetet.  

  David är utbildad gymnasielärare i psykologi och samhällskunskap. Han har även arbetat med radiodokumentärer och bland annat drivit projektet minskildring.se. Davids kunskaper och erfarenheter ligger till grund för pedagogiken och upplägget i Entreprenadakademins utbildningar.

  Hör gärna av dig om du har några frågor eller tankar som du vill diskutera med oss. Vi är aldrig mer än ett mail eller telefonsamtal bort!

  Blogg och nyhetsbrev

  Glöm inte att läsa vår blogg, prenumerera på vårt nyhetsbrev och gilla oss på facebook för att följa våra uppdateringar och funderingar om saker som händer i branschen.

  Medlem i SBSV

  SBSV står för Sveriges branschförening för säkrare vägarbetsplatser, och är en branschorganisation med representation från såväl utbildningsföretag som kommuner och entreprenörer. Vi på Entreprenadakademin försöker vara en aktiv medlem i SBSV, inte minst när det gäller frågor om inlärning och digitalisering.

   

  www.sbsv.se