Hur beställer jag utbildning?

Att köpa utbildning är uppdelat i två steg. När du klickar på "Köp utbildning" får du först välja hur många utbildningar du vill köpa och hur du vill att utbildningskoderna skall levereras. Antingen väljer du att lägga till deltagare med namn och mobilnummer och på så sätt beställa en eller flera utbildningar direkt till deltagarna. Utbildningskoderna skickas ut till vardera deltagares mobilnummer dirket efter att köpet gått igenom. Väljer du istället att köpa "Endast antal" kommer utbildningskoderna att gå till den administratörs e-post som du anger i formuläret.
Till administratörs e-posten skickas alltid en länk för att logga in och bli administratör. Administratören kan följa upp utbildningsdeltagarna, skicka påminnelser med mera.
När du gjort dina val av antal utbildningar samt hur du vill ha utbildningskoderna levererade klickar du på "Lägg till i beställning".
Du har nu lagt din beställning i kassan och kan välja att handla fler utbildningar eller gå direkt till kassan. I kassan får du en sammanfattning av din beställning följt av ett formulär där du fyller i faktureringsuppgifter. Avslutningsvis är det bara att titta igenom och godkänna fakturavillkoren för att sedan kunna klicka på "Slutför köp".
Ditt köp behandlas direkt och så fort köpet gått igenom kommer utbildningskoderna att levereras utifrån det leveranssätt du valde i första steget av beställningen (direkt till deltagarnas mobilnummer eller endast till admin e-post).
Här kan du läsa om hur du aktiverar din utbildnigskod: