Elmia-mässan På väg

Vi vill passa på att slå ett slag för mässan På väg. Mässan hålls på Elmia i Jönköping 7 - 8 Mars. Här samlas branschen och det är ett ypperligt tillfälle för er att få en inblick i vad som är på gång och en möjlighet att lära nytt.
Bild nyhetsbrev
Under två intensiva dagar möts branschföreträdare och alla som arbetar ute på vägarna för att ta del av nya produkter och tjänster. Mässan innehåller också en konferensdel med seminarier och presentationer av nya effektiva lösningar, forskningsresultat och aktuell information. Nyheter och kunskap på ett och samma ställe. På Väg arrangeras av Elmia AB och Sveriges Branschförening för Säkrare Vägarbetsplatser (SBSV), i samarbete med Trafikverket.
Vi på entreprenadakademin kommer att vara på plats. Dels är vi spända på att ta in nyheter från branschen, men vi tänker att vi också själva kan bidra med lite tankar kring digitalt lärande, för den som är intresserad. Självfallet skall vi ta med så mycket information som vi bara kan tillbaka till er som prenumererar på vårt nyhetsbrev, följer oss på facebook och/eller läser vår blogg.
Jenny Eberlén, 3 Februari 2017